Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğum günün kutlu olsun HASAN.
L4roxyL(Hasan) Arkadaşımızın doğum gününü en içten dileklerim(izle) kutlarım(z). Nice senelere Hasan'cım..
Saolasın Güsel Kardeşim Ferti Teşekkür ederim sizi seviyorum.
Allah uzun,sagLıkLı,huzurLu ve başarı bir ömür ihsan etsin.
Dogum gunun kutLu oLsun.
Mutlu yıllar güzel insan, nice güzel yıllara :)
ASi`KRaL
14-10-2006, 13:46
Nice Mutlu, Hoş Yıllar..
Doğum Günün Kutlu olsun..
Ee , nerde kutluyoruz ? :)
Nice Yıllara dostum, Allah uzun ömür versin.
SametWeb
14-10-2006, 20:46
hepi börtdey tu yu :D
iyi ki doğdun hasan kusura bakma ancak yetişe bildim senin doğum günü partisi için gelen, giden çok insan olduğu için trafik yoğundu o yüzden ancak yetişe bildim :D
Teşekkürler arkadaşlar aklımda kova yapmak vardı ama.
Ailenin bütün asilleri toplanıp doğumgünü yaptılar bana :D
Birde hediye almışlar toplanıp :D
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
ScorpioN
15-10-2006, 05:30
Nice MutLu yıLLara.
Keywords: Forumumuza yeni katılanlar, diğer arkadaşlarla burada tanışabilirsiniz.. Forum İçi Muhabbet Burda Dönüyor... forum hasan kutlu dogum gunun olsun llara insan mutlu bildim ancak toplan hitman14 arkada allah bakma gelen partisi senin kusura sametweb14 dostum 47nice 46hepi rtdey 54iyi erre14 giden l4roxyl15 gorebilir linkleri Uyeler hitman15 kullan 30nice scorpion15 kayitli sadece yapmak ares14 ailenin asilleri hediye birde trafik kutluyoruz dileklerim icten gununu kutlarim senelere forum forum hasan forum kutlu forum dogum forum gunun forum olsun forum llara forum insan forum mutlu forum bildim forum ancak forum toplan forum hitman14 forum arkada forum allah forum bakma forum gelen forum partisi forum senin forum kusura forum sametweb14 forum dostum forum 47nice forum 46hepi forum rtdey forum 54iyi forum erre14 forum giden forum l4roxyl15 forum gorebilir forum linkleri forum Uyeler forum hitman15 forum kullan forum 30nice forum scorpion15 forum kayitli forum sadece forum yapmak forum ares14 forum ailenin forum asilleri forum hediye forum birde forum trafik forum kutluyoruz forum dileklerim forum icten forum gununu forum kutlarim forum senelere
Seo By aSii_GeNc