Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Dilek ağacı
GüNDöNüMü
12-07-2008, 18:22
ister dileklerinizi dileyip ağacımıza bağlayın,ister dilek kutusuna atın hadi bakalım
GüNDöNüMü
12-07-2008, 18:37
BEN BU YAZ BRoNZLAŞMAKK KENDİMLE UĞRAŞMAK YER YER YOZLAŞMAK ,UZAKLAŞMAK İSTİYORUMMMMMMM:D BİDE SEVDİKLERİM HEP YANIMDA OLSUN,GÜLÜMSEMEK İÇİN ÇOK NEDENİM OLSUN,İDARE EDİCEK KADAR PARA,SAĞLIK, HUZUR,AŞK,VİTRİNDEKİ RAYBAN GÖZLÜK :)ŞİMDİLİK BU KADAR DİERLERİNİDE SORA İSTERİM:)
eskisi gibi olmak istiyorummmmm dilek ağacııı...
Allah beni sevenleri ve sevdiğim insanlari hiç yanımdan ayırmasin,onların desteklerini benden hiç esirgemesin.. Sağlık,sıhhat,huzur ve kısmen de paralı bir yaşam sürmeyi nasip etsin sevdiğimle birlikte :)
Çok şey mi istiyorum ? :rolleyes:
yok yok iste tabi belki bugün dilek kapın açıktır hepsi kabul olur amiinnn.. diiimm bendee...
dileğin kabul oldu aşkımmmm:):):):):):)
Mutluu olmaaaaak istiyorummmm:(
Pazartesi'den itibaren stajım başlıyor,bu stajın bana iş anlamında çok şey katmasını umud ediyorum.. İş hayatım için bir başlangic olmasını temenni ediyorum..
tüm karışıklıklar çözülsün istiyorum dilek ağacı fmtr deki insanlar mutlu olsun istioorummm..... :p
Sevilmek istiyorum:(.....
Hastaliğim yarına kadar geçsin istiyorum..
2.haftam stajda ve dün ve bugün normalde stajda olmam gerekiyordu ama rahatsızlığımdan dolayi gidemedim,Allah'tan şu mübarek günde bana yarın staja gidecek gücü,sağlığı,sıhhati vermesini temenni ediyorum..
MasManyaq
30-07-2008, 09:14
aşk istiyorum aşk:D
eylül gelsin aşkımın yanına gidiiim istiyorum bide emreye allahtan şifa diliyorum:)
ARES BANLI GÖRÜNÜOO SEBEBİNİ BİLMİORUM AMA ARAMIZA GERİ GELSİN İSTİYORUMMM....
Kuzenimi ziyaret etmek istiyorumm:)Tarsusta oturuyo oraya gitmek ve biraz orda kafa dağıtmak istiyorummm:)
Aşkımla aramda sorun vardı çok şükür ki aramiz düzelmeye başladı,Allah kısmet ederse de haftaya cumartesi ve pazar yanında olmak istiyorum..
allah kimsenin mutluğunu bozmasın we dilek ağacıııııı bugün en sewdiğim arkadaşım evlendiiii,yine sewdiğim bi arkadaşımla tartıştım sewgilimlede tartıştımmm çokk kötüüm mutlu olmak herşeyyiin de düzelmesini istiorummmmm
ya-renin mutlu olmasını istiyorum:o
emin ol bende senin olanları tamamen unutuppp çookkk mutlu olmanı istioorumm;)
şüphem yok canım benimm:oÇok sağol;)
Keywords: Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. forum istiyorum dilek istiyorumm mutlu allah istiyorummm agaci kadar ister olsun istiyorummmm ediyorum bende olmak sevdi insan temenni huzur insanlar gelsin sewdigim pazar arkadasim senin istioorumm aramiz istiyorummmmm kabul olmas bugun yarin gundonumu12 stajda bocuk10 tartistim sebebini bilmiorum gorUnUoo 25suphem 14ares aramiza banli mubarek ziyaret etmek masmanyaq30 09kuzenimi sagol bocuk09 gunde forum forum istiyorum forum dilek forum istiyorumm forum mutlu forum allah forum istiyorummm forum agaci forum kadar forum ister forum olsun forum istiyorummmm forum ediyorum forum bende forum olmak forum sevdi forum insan forum temenni forum huzur forum insanlar forum gelsin forum sewdigim forum pazar forum arkadasim forum senin forum istioorumm forum aramiz forum istiyorummmmm forum kabul forum olmas forum bugun forum yarin forum gundonumu12 forum stajda forum bocuk10 forum tartistim forum sebebini forum bilmiorum forum gorUnUoo forum 25suphem forum 14ares forum aramiza forum banli forum mubarek forum ziyaret forum etmek forum masmanyaq30 forum 09kuzenimi forum sagol forum bocuk09 forum gunde
Seo By aSii_GeNc