Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : dialog renklendirme demid.dll ve imgdlg.dll hakkında yardım.. pls.
öğrenmek istediğim şeyler şunlar..
1- dialog renklendirme ( button edit text vsvs. nasil renklendirlir. )
2- demid.dll veya Imgdlg.dll kullanimlari
yardimci olursaniz sevinirim..
Teşekkürler..
McKruGer
08-12-2006, 03:08
MDX.dll ile dialogları renklendirme dersi:
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
Dialoglardaki buttonların renkleri değiştirilmez. Sen bir .jpg veya .gif uzantılı resim hazırlarsın onu butonun olacağı yerde belirtirsin vede onun ait olduğu ID numarasına komutu verirsin.
Imgdlg.dll ; dialogunu ve pencerelerini senin belirlediğin bir resmin şekline sokar..
Demid.dll ise sadece dialogu; senin belirlediğin bir resmin şekline sokar..
Resimlerin uzantısı bmp olması gerekir.
Sanirsam demid.dll de .png olmasi gerekiyor. vede yine sanirsam isimler background olmali.. yani background.png..
Mc yardımın için saol..
-
birde Toolbar addonumu Hazirladiğim resmin şeklini almasini istiyorum lakin yapamiyorum. kafam karişti onada yardımcı olursa sevinirim..
Keywords: Sorular sorunlarınız,hazır kodlar, SSS ve diğerleri. forum dialog demid imgdlg yardim renklendirme resmin sokar dialogu olmas sanirsam sevinirim dialoglar belirledi uzant resim senin background sadece ekline button hakkinda olursa pencerelerini kafam lakin dialogunu yapamiyorum komutu belirtirsin yerde onada numaras istiyorum rirsin almasini olmasi 40sanirsam olaca gerekiyor isimler birde zoom14 gerekir hazirladi eklini resimlerin addonumu toolbar olmali buttonlar forum forum dialog forum demid forum imgdlg forum yardim forum renklendirme forum resmin forum sokar forum dialogu forum olmas forum sanirsam forum sevinirim forum dialoglar forum belirledi forum uzant forum resim forum senin forum background forum sadece forum ekline forum button forum hakkinda forum olursa forum pencerelerini forum kafam forum lakin forum dialogunu forum yapamiyorum forum komutu forum belirtirsin forum yerde forum onada forum numaras forum istiyorum forum rirsin forum almasini forum olmasi forum 40sanirsam forum olaca forum gerekiyor forum isimler forum birde forum zoom14 forum gerekir forum hazirladi forum eklini forum resimlerin forum addonumu forum toolbar forum olmali forum buttonlar
Seo By aSii_GeNc