Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Dersi Hangisi Sevdirir ?
Başlıktada belirttiğim gibi dersi hangisi sevdirir ? Hem oylamaya katılın hemde yorumlarınızı bekliyorum..
Genel'de ogretmen sevdirir derler, ancak oda cekici guzel bol dekolteli bir bayan hoca olmalidir. ( Lise taleberli icin benim dônemimde bu boyleydi. ) Oda bir zaman sonra goz aliskanligi oluyor. O yuzden benim icin hic bir fikrim yok, dersler'lede pek ilgilenmezdim zaten.
miss.mirage
07-07-2008, 19:19
öğretmen ama içekirte konuda önemllii bencee
KESİNLİKLE ÖĞRETMEN benim için öğretmen güler yüzlü olsun dersi akıcı anlatsın saatlerce edebiyat bile dinletebilir bana
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum sevdirir dersi retmen hangisi benim oluyor yuzden fikrim aliskanligi dersler zaman taleberli olmalidir nemimde boyleydi ilgilenmezdim sonra zaten anlats olsun saatlerce edebiyat dinletebilir 21kes bencee bayan ekirte konuda nemllii mirage07 guzel tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz gormek nucleus25 25basliktada insan binlerce umuza anketler bedava bilgilerinizi internette belirttigim oylamaya derler ogretmen ancak cekici telden forum forum sevdirir forum dersi forum retmen forum hangisi forum benim forum oluyor forum yuzden forum fikrim forum aliskanligi forum dersler forum zaman forum taleberli forum olmalidir forum nemimde forum boyleydi forum ilgilenmezdim forum sonra forum zaten forum anlats forum olsun forum saatlerce forum edebiyat forum dinletebilir forum 21kes forum bencee forum bayan forum ekirte forum konuda forum nemllii forum mirage07 forum guzel forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum gormek forum nucleus25 forum 25basliktada forum insan forum binlerce forum umuza forum anketler forum bedava forum bilgilerinizi forum internette forum belirttigim forum oylamaya forum derler forum ogretmen forum ancak forum cekici forum telden
Seo By aSii_GeNc