Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Deqi$htir... :)
FeNeRLi_CHaTLaq
16-12-2006, 22:14
Herkes ßi $harkinin SözLerini yazip, deqi$htiri diyecek aLttakine...
Oda ba$hka ßi $harkinin sözLerini yazacak...
Ve öLe qider i$hte... :D
Yaaarrr, eLLerin Nerde..
Ya ßenide qötür yada qitme!
ßiLirsin Sensiz ßen hic ya$hayamam ki,
öLürüm HasretinLe!....
Yarrrrrr Burnun Nerde
Ya Burnunu GÖster Yada SÜmkÜr
Bİlİrsİn Burnunu İÇİndekİ SÜmÜklerİ GÖrmeden YaŞayaamam Ben
ÖlÜrÜm GÖrmezsem :-)
Gİtme Nolur Gİtme
Ufak Tefek Şeylere Kiip Gİtme
FeNeRLi_CHaTLaq
21-12-2006, 19:33
KaLbimi mi, Beynimi mi dinLeyim...
anLamadim ki ben $imdi neyLeyimmm...
deqi$tir...
SAMSUN216
22-12-2006, 20:57
uzaklardan gelip geçme ben yabancın değilim ki..
makber_gulu
22-12-2006, 21:00
Gel bu mevsimde açma gülüm
Bu mevsim yalancı yalancı bahar
Alerjim var sana alerjim var, doktorum yasakladı alerjim vaaar :D
Degiştir bakiiim....
nerden başlasam ki :) ona en yakın olarak ( doktor ) kelımesını alıp..
oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bir güzel kız yüzünden çıldıracağım
Diyebilirim :p
Yar Ellerin Nerde , Ya Benide Götür Yada Gitme
Değiştir
Portakalı Soydum Baş Ucuma Koydum Ben Bir Yalan Uydurdum Duma Duma Dum Kırmızı Mum Dolapta Pekmez Yala Yala Bitmez Ayşecik Cik Cik Cik Fatmacık Cık Cık Cık Sen Bu Oyundan Çık :D
Değiştir
sana kırmızı çokk yakışıorr belki birazcık bozuldun ruhun belkii can çekişioorr.....
Keywords: Forumdaki üyelerle başlığa cevap yazarak oynanabilecek oyunlar. forum nerde yalan doktor burnun alerjim ellerin mevsim sozlerini yalanc ilirsin burnunu harkinin doktorum enide fenerli belki bozuldun yasaklad ruhun vaaar hasan23 birazc 37alerjim bakiiim puzzle23 00gel gulu22 makber mevsimde ioorr bahar belkii 41nerden olarak 00portakal erre23 bitmez soydum ucuma pekmez uydurdum koydum fatmac yabanc oynatmaya 16sana dolapta diyebilirim oyundan gitme forum forum nerde forum yalan forum doktor forum burnun forum alerjim forum ellerin forum mevsim forum sozlerini forum yalanc forum ilirsin forum burnunu forum harkinin forum doktorum forum enide forum fenerli forum belki forum bozuldun forum yasaklad forum ruhun forum vaaar forum hasan23 forum birazc forum 37alerjim forum bakiiim forum puzzle23 forum 00gel forum gulu22 forum makber forum mevsimde forum ioorr forum bahar forum belkii forum 41nerden forum olarak forum 00portakal forum erre23 forum bitmez forum soydum forum ucuma forum pekmez forum uydurdum forum koydum forum fatmac forum yabanc forum oynatmaya forum 16sana forum dolapta forum diyebilirim forum oyundan forum gitme
Seo By aSii_GeNc