Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : depacco süper bir para kazandırma sitesi
hathat2008
18-10-2008, 22:00
merhaba arkadaslar
depacco isimli reklam sitesine bir arkadasim referesi ile uye oldum.sistem cok kolay.
arkadasım suan 2500 euro kadar kazandı.sadece 1 haftada.
onun referesi 4500 euro kazanıp odeme almış.alt limit 4500 euro.
paypal gibi uyeliginiz oldugunda odeme alabiliyorsunuz.
giriste 100 euro yatıyor,maile gelen reklamları 30 sn okudukca 10 euro.
yaptıgınız uyelerden 20 euro geliyor.
ayrıca uyelerin uyelerinden de geliyor.
linki burda [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
denemek isteyen arkadaslar tıklayıp formları doldurabilir.
ben bir sey kaybetmeyecegimi dusunup basladim.
dun basladım bugun 190 eurodayım.gelirse iyi olur.gelmezse bişey kaybetmem.
hepinize bol kazanclar diliyorum internettesiniz bir iki maile vakit ayırabilirsiniz. Bol kazançlar
linki burda [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
cemercan
04-11-2008, 02:20
hocam kimse bence mail başına 10euro vermez.yalan bence
yusufkarabacak
06-11-2008, 07:42
PARA KAZANMAK HEM DE ÇOK PARA KAZANMAK MI İSTİYORSUNUZ(sitenin türkçe olduğunu hatırlatayım)
DEĞERLİ ARKADAŞALAR DÜNYANIN EN ÇOK KAZANDIRAN SİTESİNE ÜYE OLUN
SEARCH-EARN SİTESİ DİĞER PTC VE YA REKLAM SİTELERİNE BENZEMEZ. SİZLERE ÖMÜR BOYU KAZANÇ SAĞLAR. VE SİTEYİ İNCELEDİĞİNİZDE GÖRECEKSİNİZKİ OLURDA ÖLÜRSENİZ YASAL MİRASÇILARINIZ SİZİN O SİTEDE DEVAM EDEN KAZANÇLARINIZDA HAK SAHİBİ OLUR.
SEARCH-EARN DAN PARA KAZANMAK İÇİN:
1-ÖNCE SİTEYE STANDART YANİ PARASIZ OLARAK ÜYE OLUN.
2-SİSTEMİ İYİCE İNCELEYİN.
3-TOOLBARI YÜKLEYİN REKLAMLARA TIKLAYIN.
4-SONRA 30 ARKADAŞINIZI ÜYE YAPIN
5-ÜYE YAPTIĞINIZ ARKADAŞLARINIZA SİSTEMİ İYİ ANLATIN VE ONLARINDA ARKADAŞLARINI ÜYE YAPMALARINI SAĞLAYIN. EĞER BİR ÜYELİK ZİNCİRİ OLUŞTURURSANIZ KAZANCINIZ KATLAYARAK ARTACAKTIR.
6-EĞER ALT ÜYE SAYINIZ DİĞER ÜYELERİNİZİN ALT ÜYELERİYLE BİRLİKTE 100 BULDUYSA HEMEN PARTNER ÜYE OLUNUZ.
PARTNER ÜYE OLDUĞUNUZDA SİZLERLE SEARCH-EARN ARASINDA BİR SÖZLEŞME İMZALANACAK VE ADRESİNİZE BİR SERTİFİKA YOLLANACAK BÖYLECE ÖMÜR BOYU KAZANCI GARANTİ ETMİŞ OLACAKSINIZ.
7-SONRA SİTEDE BULUNAN BİLGİ GİRİŞLERİNE MUTLAKA MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÇOK BİLGİ GİRİNİZ. ÇÜNKÜ O BİLGİLER HER ZİYARET EDİLDİĞİNDE SİZ PARA KAZANACAKSINIZ.
8-BU İŞLEMLER İÇİN 2 AY ÇALIŞIN SONRA ÖMÜR BOYU KAZANDIĞINIZ PARALARI SAYIN
9-UNUTMAYIN SEARCH-EARN BUGÜN ÜYE OLUP YARIN MİLYONLAR KAZANACAĞINIZ BİR SİTE DEĞİLDİR.
KARAR VERDİYSENİZ LÜTFEN TIKLAYIN. HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA MAİL ATABİLİRSİNİZ.
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN YOLLARI
SEARCH-EARNDAN NELER KAZANABİLİRSİNİZ
ÖNCELİKLE TOOLBARI SİZ YÜKLEYİN ÜYELERİNİZDE YÜKLEMESİNİ SAĞLAYIN. VE DÜZENLİ OLARAK TOOLBAR REKLAMLARINA TIKLAYIN.TÜM ARAMALARINIZI BU TOOLBAR ÜZERİNDEN YAPIN.
1-BOL ÜYE TOPLAYARAK İKİ AYDA BİR 20 GR ALTIN
2-PARTNER ÜYE OLARAK 500.000$ ÖDÜLLÜ YARIŞMAYA KATILABİLİRSİNİZ.
3-EN FAZLA BİLGİ GİRİŞİ YAPARAK HER AY BİR LAPTOP KAZANABİLİRSİNİZ.
4-ÇEVRENİZDE BULUNAN VE REKLAM VERMEK İSTEYEN FİRMALARI KENDİNİZE BAĞLAYARAK SİSTEM ÜZERİNDEN REKLAMLARINI YAPTIRIP PARA KAZANABİLİRSİNİZ.
5-HER AY YAYINLANAN ANKETLERİ DOLDURARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.
AYRICA YUKARIDA SAYILAN MADDELERİ SİZİN ÜYELERİNİZ YAPTIĞINDA YİNE PARA KAZANABİLİRSİNİZ.
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
yusufkarabacak
06-11-2008, 07:43
devamını isterseniz tıklayın ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...])
selo1605
06-11-2008, 20:30
MERHABA ARKADAŞLAR AYLARDIR İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN EN AVANTAJLI YOLLARINI ARIYORUM BİR ÇOK SİTEYE ÜYE OLUP HERKES GİBİ BELKİDE BİNLERCE REKLAMA TIKLADIM ÇOK BÜYÜK RAKAMLAR KAZANDIM İNTERNET ORTAMINDA AMA HEPSİ LAFTA KALDI HİÇ BİRİSİ GERÇEKLEŞMEDİ BÜTÜN HAYALLERİMİN YIKILDIĞI ANDA ÖYLE BİR SİSTEMLE KARŞILAŞTIM Kİ ARADIĞIMIN KAT KAT ÜSTÜNDE
İSMİ (7ekitapsistem ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...])) BELKİ BAZILARINIZ DAHA ÖNCE DUYMUŞTUR.
ARKADAŞLAR SİSTEM O KADAR BASİT VE O KADAR BÜYÜK PARALAR KAZANDIRIYOKİ OKUYUNCA HADİ CANIM DEMEMEK MÜMKÜN DEĞİL AMA EMİN OLUN Kİ
SÖYLENEN HERŞEY TAMAMEN GERÇEKTİR.
ÖRNEĞİN:SİSTEMİ KEŞFEDELİ 1 AY OLDU OLMADI ŞİMDİDEN HESABIMDA
TAM 5.450 YTL BİRİKTİ BELKİ KULAĞA İMKANSIZ GİBİ GELEBİLİR AMA TIKLAMANIZI ISRARLA TAVSİYE EDİYORUM BAŞKA SİTELER GİBİ BAŞKALARI İÇİN ÇALIŞMIYORSUNUZ REKLAM TIKLAMAK YOK SADECE VE SADECE KENDİNİZE ÇALIŞIYORSUNUZ DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY WEB SİTEMİ OKUMAK İSTERSENİZ KAYIT OLMAYA BİLİRSİNİZ AMA SİZDEN RİCAM OLAYIN TAM İÇERİĞİNİ ANLAMAK ADINA LÜTFEN BAŞTAN SONA OKUYUN EMİNİM Kİ SİZİNDE AKLINIZA YATACAKTIR AYRINTILI BİLGİ İÇİN:[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...])/[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
PTC mantığını bilen ve para kazanan biri olarak size kesinlikle böyle bir tuzağa düşmemenizi isterim. benim para kazandığım 2 site var. biri [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) diğeri [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) şu anda [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) ile [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) u deniyorum.
traffic34
17-11-2008, 17:42
DEPACCO SAHTE
Depaccoda Belli bir süreye 5000 € gibi bir seviyeye geliyorsun aktarim bekliyorsun daha sonra o arada biraz daha zaman geçiyor sonrasinda ise size başımdan geçeni anlatiyim 8000 küsür € oldum adamlardan upgrade istedim yani aktarim 2 hafta bekledikten sonra upgrade yerine başıma gelen üyeliğimi kapatmalari oldu. Kısacasi böyle sitelere güvenmeyin arkadaşlar Depacco türkiye diyor buda onlarin kendi adamlarinin yaptikleri girişimler. Kısacasi hepsi Dolandirici insanlar he ben seni dinlemem yine devam ederim diyorsaniz size kolay gelsin derim tarih olarak 17/11/2008 kapatma tarihleri bu gün & Deleted list'de nickim yok Traffic34 site birincisiydim & adamlar böyle yaptılar artık gerisi size kalmış Kolay gelsin diyelim başka denilcek bir şey yok ..
Arkadaşlar ben şu anda depacco.com u deniyorum ALLAH'ın izni ile içimde sanki bu iş olacak gibi bir his var yanlış anlamayın ama depacco.com u sevmeyen arkadaşlar acaba kazanç sağlarken hiç hile yaptınızmı yani kendi referansınızla sürekli üyelik açmak gibi filan yani ben bi aralar web sitemden google adsense ile para kazanmayı düşünüyordum sürekli kendim tıklıyodum farklı iplerden ama ginede hilemi anlayıp banlamışlardı beni şu anda depacco.com dan kazanç sağlarken hiç hile yapmayacağım
İZLEKAZZAN.BLOGSPOT.COM ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...])
Keywords: Internetten para kazanma yolları forum Uyeler sadece kayit gorebilir linkleri kayitli bilirsiniz reklam arkadaslar depacco kazanc sistem bilgi kazanma internet sonra kendi search sitesi kazanabilirsiniz tiklayin internette olarak kadar toolbar oldugu boyle reklamlari geliyor baska kazanclar devam kazanmak sizin saglar sistemi Uyeleriniz diger siteler diyor aralar belki kolay internetten adamlar partner mUmkUn kazanci bilgiler deniyorum forum forum Uyeler forum sadece forum kayit forum gorebilir forum linkleri forum kayitli forum bilirsiniz forum reklam forum arkadaslar forum depacco forum kazanc forum sistem forum bilgi forum kazanma forum internet forum sonra forum kendi forum search forum sitesi forum kazanabilirsiniz forum tiklayin forum internette forum olarak forum kadar forum toolbar forum oldugu forum boyle forum reklamlari forum geliyor forum baska forum kazanclar forum devam forum kazanmak forum sizin forum saglar forum sistemi forum Uyeleriniz forum diger forum siteler forum diyor forum aralar forum belki forum kolay forum internetten forum adamlar forum partner forum mUmkUn forum kazanci forum bilgiler forum deniyorum
Seo By aSii_GeNc