Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Dell 6400 Insprion
i$lerimden dolayi bu notebooku almaya karar verdim sizce nasil? cift ekran karti parca degi$tirebilme gibi özellikleri mevcut performans acisindan biraz kafami kari$tirmiyor degil.. sizlerde bu model hakkinda bildiklerinizi yazarsaniz müte$ekkir kalirim.
Özelliklerini biraz daha geniş anlatsaydın daha iyi olurdu. En azından fikir verebilirdik.
gayet güzel ben bunu satıyorum, şu anda da çok tutulan bir model.
Keywords: Bilimsel veriler, uzay bilimleri, bilgisayar teknolojilerindeki yeni gelişmeler, yeni çıkan dijital ürünler, yeni icat ve buluşlar bu bölümde forum insprion model biraz ozellikleri haberler hakkinda bildiklerinizi yazarsaniz ekkir tirmiyor acisindan kafami kalirim degil sizlerde 11ozelliklerini boss22 rebilirdik 02gayet yorum tutulan fikir azindan performans genis anlatsaydin olurdu hitman19 tirebilme binlerce internette insan paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini bilgilerinizi bedava olaylar bilimsel teknolojik umuza gormek vale19 ekran nasil karti parca guncel sizce karar lerimden forum forum insprion forum model forum biraz forum ozellikleri forum haberler forum hakkinda forum bildiklerinizi forum yazarsaniz forum ekkir forum tirmiyor forum acisindan forum kafami forum kalirim forum degil forum sizlerde forum 11ozelliklerini forum boss22 forum rebilirdik forum 02gayet forum yorum forum tutulan forum fikir forum azindan forum performans forum genis forum anlatsaydin forum olurdu forum hitman19 forum tirebilme forum binlerce forum internette forum insan forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum bilgilerinizi forum bedava forum olaylar forum bilimsel forum teknolojik forum umuza forum gormek forum vale19 forum ekran forum nasil forum karti forum parca forum guncel forum sizce forum karar forum lerimden
Seo By aSii_GeNc