PDA

Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın

Orijinalini görmek için tıklayınız : Değişime nasıl inanılır ?

seyhmus
09-09-2008, 15:27
Yıllarca ihanet,kavga,tecavüz,kandavası,kapkaç,hertürlü dolandırıcılık,zorlan alıkoyma,bombalama,intihara teşfik etme,tarikatlaşma( kötü emellerde kullanılmak üzere ),çeteleşme,adam vurma,kaçırma,fidye isteme ve buna benzer hertürlü iğrençleşmiş oyunlar ve olaylarlan karşılaştık.bu olaylarlan yakından veya uzaktan alaakalı kimseler,herzaman aramızdaydılar ve dahada olacaklar...bunu hepimiz biliyoruz....ama nedense ben buna her zaman yapanı değil yaptıranı suçlamışımdır....Aç insan herşeyi yapar...ile yolaçıkıyorum ve vardığım nokta hep aynı .....çarpık yaşam,dengesiz hayat,adaletsiz gelir...paralı birinin parasız biriyle aynı kefeye konulduğunu veya fakirin zenginle aynı şartlarda aynı haklara sahip olduğunu bana kimse anlatamaz...yaşamım boyunca çok insanı hakkettiği yerden farklı yerlerde görmüşümdür,veyine hakketmediği yerde varlıklı olduğu için bulunanı görüyoruz...acaba nereye kadar gider bu oyun bilmiyorum ama açıkçası ben pek olumlu görmüyorum...bence hepsinin altında açlık,sefalet,fakirlik,parasızlık,çaresizlik yatarken bu pekte kolay yok olacak bir şey değildir.bizi kim nasıl bu hale getirdi?.....acaba eski halimize geri dönebilecekmiyiz?aslımızı insanlığımızı kardeşlik duygularımızı
sevgimizi aşkımızı bize kim tekrar baştan anlatabilir?...yine sevmek aşık olmak saygı sevgi görmek göstermek...emanete,sevdamıza,hakkımıza ve malımıza sahip çıkmayı acaba becerebilecekmiyiz ? sizce nereden başlamak gerekiyor ???

Hosting Hizmetleri TOPlist