Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Unutulmazdı,değilmi?
Elele dalgalara baktığımız an
Sözlerin ne güzel,beyazlaşan denizde
Uzaklaşan dalgalarda sen
Aşkım benim,dünyam sende
Dokunuşun elimde,seninim
Dalgalar bizi takip etsin,peşimizde
Aşk,içimizde…ellerimizde
Sonsuzluksa gözlerimizde
Sende,baktığında bende
Unutulmaz,dalgalara baktığımız an
Birlikte el elele
Keywords: forum dalgalar elele baktigimiz dalgalara unutulmaz sende dokunusun elimde dunyam askim benim seninim etsin gozlerimizde baktiginda bende birlikte sonsuzluksa ellerimizde dalgalarda pesimizde icimizde takip beyazlasan internette binlerce insan bilgilerinizi bedava sevgi siirleri umuza paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini guzel telden denizde sozlerin degilmi gormek beeotch11 00unutulmazdi uzaklasan forum forum dalgalar forum elele forum baktigimiz forum dalgalara forum unutulmaz forum sende forum dokunusun forum elimde forum dunyam forum askim forum benim forum seninim forum etsin forum gozlerimizde forum baktiginda forum bende forum birlikte forum sonsuzluksa forum ellerimizde forum dalgalarda forum pesimizde forum icimizde forum takip forum beyazlasan forum internette forum binlerce forum insan forum bilgilerinizi forum bedava forum sevgi forum siirleri forum umuza forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum guzel forum telden forum denizde forum sozlerin forum degilmi forum gormek forum beeotch11 forum 00unutulmazdi forum uzaklasan forum forum forum forum forum forum forum