Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Daha yeni taze hemen itiraf ediyorum :)
Ofisteki makineleri BSA'nın denetleme listesinde oldugumuz icin linux a cevirdik eve geldim bi ssh olayıyla baglandim ofisteki makineme nabaim nabaim derken juno.c indireyim bakayım 256Kbit upload ile neler yapabiliriz dedim. :D demez olaydım sağa sola denemeler yaparken tık gitti erişim hat doldu buyuk ihtimal tekrar da baglanamadim fakat ofisteki makine hala saga sola yardiriyo ve tekar giyinip ofise gidiyorum simdi makineye res atmak icin :D:D
taze taze aptallığımı paylaşıyım dedim sizle :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
20.00 itibariyle resledim makineyi rahatim fakat yanina gittigimde zzzzzzzzzzzz diye bi ses geliyodu islemcinin fanindan
utanmıyomusun 256 k hatla sağa sola dalmaya :)
Keywords: Bu bölümden itiraf edebilir, başkalarının itiraflarını okuyabilir yorum yapabilirsiniz... forum makine ofisteki itiraf neler nabaim dedim fakat hemen ediyorum gitti ofise gidiyorum simdi giyinip yardiriyo ihtimal baglanamadim makineye buyuk tekrar tekar paylasiyim islemcinin geliyodu zzzzzzzzzzzz fanindan ronin27 dalmaya hatla 56utanmiyomusun gittigimde yanina sizle doldu aptalligimi itibariyle resledim rahatim makineyi atmak olaydim 56ofisteki xtreme19 gormek makineleri denetleme oldugumuz listesinde tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz forum forum makine forum ofisteki forum itiraf forum neler forum nabaim forum dedim forum fakat forum hemen forum ediyorum forum gitti forum ofise forum gidiyorum forum simdi forum giyinip forum yardiriyo forum ihtimal forum baglanamadim forum makineye forum buyuk forum tekrar forum tekar forum paylasiyim forum islemcinin forum geliyodu forum zzzzzzzzzzzz forum fanindan forum ronin27 forum dalmaya forum hatla forum 56utanmiyomusun forum gittigimde forum yanina forum sizle forum doldu forum aptalligimi forum itibariyle forum resledim forum rahatim forum makineyi forum atmak forum olaydim forum 56ofisteki forum xtreme19 forum gormek forum makineleri forum denetleme forum oldugumuz forum listesinde forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz
Seo By aSii_GeNc