Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Çuvallama bu işte:)
makber_gulu
22-12-2006, 13:13
ÇUVALLAMA DİYE BUNA DENİR
Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin?
Adam : Hayır. Kesinlikle hayır !!
Kadın: Neden?? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!??
Adam : Öyle demek istemedim. Tabii ki gidiyor.
Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??
Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim.
Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin..
Adam :(ne diyeceğini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çeker)
Kadın: Onunla bizim yatağımızda mi yatarsın?
Adam : Başka nerde yatılabilir ki??
Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini
koyar misin??
Adam : Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur.
Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine
de izin verirsin??..
Adam : Hayır onun ayakları 37 numara...
Kadın: Anlamadım............????
Çuvallamanın daniskası :)
Hayır kadın agzından laf almak için yapsa bunu böyle bir cevap alamazdı, bilmeden ögrendi acı gerçekleri :D:D
Feci bir durum :)
Harikaydı :)
Kadın: Neden?? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!??
Adam : Hoşuma gidiyor tabii ki. Ama hoşuma giden evli olmak değil, seninle evli olmak.
Diyerekten bağlamayı koyup sıcak bir öpücüğü hakkedebilirmiş :D Yazık etmiş :D
Utku biliyor bu işi :)
Ama emin ol oanda aklına gelmezdi bu :p
Utku'da taktikler bitmez :D
Evet o anda aklıma gelmezdi öyle birşey. Ama daha inandırıcı ve tatlı bir ifadeye bürünmek için zaman kazanmak amaçlı olaraktan ellerimle saçını kulaklarının arkasına atarken mutlaka aklıma gelirdi :D
De get, de get çapkın seni :p :p
makber_gulu
24-12-2006, 13:40
[QUOTE=Utku;15200]Evet o anda aklıma gelmezdi öyle birşey. Ama daha inandırıcı ve tatlı bir ifadeye bürünmek için zaman kazanmak amaçlı olaraktan ellerimle saçını kulaklarının arkasına atarken mutlaka aklıma gelirdi :D[/QUOTE
............................Vayyyyyyyyyyyyyy...... ....
Keywords: İster başınıza gelen komik bir olayı anlatın,ister resim yollayin ,ister bir yazi yazin hiç farketmez bizi güldürsün yeter. forum kadin uvallam olmak zaman aklima neden gelmezdi hayir evlenir cuvallama burunmek kazanmak hosuna gitmiyor tabii tamam hosuma ayakkabi puzzle23 benim birsey ifadeye inirici gidiyor tatli atarken makber gelirdi amacli quote arkasina mutlaka olaraktan kulaklarinin tekrar misin sacini ellerimle harikayd burax17 01kadin degil durum seninle giden vayyyyyyyyyyyyyy alamazd erdi20 cevap yapsa forum forum kadin forum uvallam forum olmak forum zaman forum aklima forum neden forum gelmezdi forum hayir forum evlenir forum cuvallama forum burunmek forum kazanmak forum hosuna forum gitmiyor forum tabii forum tamam forum hosuma forum ayakkabi forum puzzle23 forum benim forum birsey forum ifadeye forum inirici forum gidiyor forum tatli forum atarken forum makber forum gelirdi forum amacli forum quote forum arkasina forum mutlaka forum olaraktan forum kulaklarinin forum tekrar forum misin forum sacini forum ellerimle forum harikayd forum burax17 forum 01kadin forum degil forum durum forum seninle forum giden forum vayyyyyyyyyyyyyy forum alamazd forum erdi20 forum cevap forum yapsa
Seo By aSii_GeNc