Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Conferenceroom Oper Ekleme Resimli Anlatım
SanaLinfaz
08-11-2006, 23:41
Bir Çoğumuzun İşine Yarıyacak Diye Böyle Bir Döküman Hazırladım Umarım İşinize Yarar.
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
SanaLinfaz
08-11-2006, 23:43
SanaLinfaz
08-11-2006, 23:44
SanaLinfaz
08-11-2006, 23:46
yaramazadam
30-11-2006, 15:16
Arkadasim girisi guzel yapmissin gelismeyi de aynen guzel devam etmissin ama sonuc kismi iyi olmamis access flags lari da ele alman gerekir herkes bilemeyebilir cunku
sadece helper ekleme
sadece ircop ekleme
csop ircop ekleme
network ircop ekleme durumlarina da kisaca degin bence ...:D
Flagları Vereyım Bende
Flags : gh ( GlobalOperators ) IrcOp
Flags : h (Help Operators ) HelpeR
Flags : gha (Services Operators ) Services Admin
Flags : ghaA ( Server Operators ) Server Admin ( Panel Erişimi Yok )
Flags : ghaAc ( Server Operators ) Server Admin ( Panel Erisimi Var )
h : ( Helper Flag ' ıdır )
g : ( IrcOp Flag ' ıdır )
a : ( Services Admin Flag ' ıdır )
A : (Server Admin Flag ' ıdır )
c ( Panel Erisimi Verir )
SanaLinfaz
01-12-2006, 22:15
Yetki Eklediğiniz Kişilerin Tüm Sahip Oldukları Yetkileri Kullanması İçin Yapmanız Gerekenler.
/os opercfg nick add root şifre - root yetkisi verir
/os opercfg nick add csop şifre - csop yetkisi verir
/os opercfg nick add sa şifre - servis admin yetkisi verir
/os opercfg nick add oper şifre - ircop yetkisi verir
kimde lisans var ki kullanıcak bunu :)
Keywords: CR hakkında sorunlar, paylaşımlar. forum sadece flags ekleme admin ircop operators opercfg kayitli yetkisi gorebilir Uyeler sanalinfaz08 linkleri panel services helper erisimi guzel conferenceroom kullan resimli anlatim ilerin bence degin rose30 reyim 20flaglari kisaca durumlarina cunku sahip lisans network bende ekledi kullanmas yapman yetkileri bilemeyebilir ghaac gerekenler servis 15yetki globaloperators olduklar 08kimde xtreme01 sanalinfaz01 kismi forum forum sadece forum flags forum ekleme forum admin forum ircop forum operators forum opercfg forum kayitli forum yetkisi forum gorebilir forum Uyeler forum sanalinfaz08 forum linkleri forum panel forum services forum helper forum erisimi forum guzel forum conferenceroom forum kullan forum resimli forum anlatim forum ilerin forum bence forum degin forum rose30 forum reyim forum 20flaglari forum kisaca forum durumlarina forum cunku forum sahip forum lisans forum network forum bende forum ekledi forum kullanmas forum yapman forum yetkileri forum bilemeyebilir forum ghaac forum gerekenler forum servis forum 15yetki forum globaloperators forum olduklar forum 08kimde forum xtreme01 forum sanalinfaz01 forum kismi
Seo By aSii_GeNc