Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok talibim olmuyor
GENÇ yaşta evlenip ayrılan oyuncu Vildan Atasever yine de evlliği herkese tavsiye ediyor. İşte Vildan’ın evlilikle ilgili düşünceleri: Evlilik güzel bir şey ama yuva kurup bir aile olmak zor. Güvenebileceğin ve yıllarca aynı yastığa baş koyabileceğin biriyle evlenmek ve çoğalmak güzel bir şey. Doğru insanı bulan herkese evliliği tavsiye ederim. Ama benim öyle çok talibim olmuyor desem... Özel bir şey de yapmıyorum, zaten çok fazla dışarı çıkmayı da sevmiyorum.
Keywords: Magazin dünyası haberleri.. forum olmuyor talibim herkese vildan evlilik insan tavsiye haberler guzel koyabilecegin biriyle evlenmek kurup cogalmak olmak yillarca yastiga gunebilecegin bulan fazla zaten disari cikmayi sevmiyorum yapmiyorum desem insani evliligi ederim benim dogru ediyor internette binlerce paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini bilgilerinizi bedava olaylar magazin haberleri umuza gormek nucleus13 evlligi guncel evlilikle ilgili ataser oyuncu forum forum olmuyor forum talibim forum herkese forum vildan forum evlilik forum insan forum tavsiye forum haberler forum guzel forum koyabilecegin forum biriyle forum evlenmek forum kurup forum cogalmak forum olmak forum yillarca forum yastiga forum gunebilecegin forum bulan forum fazla forum zaten forum disari forum cikmayi forum sevmiyorum forum yapmiyorum forum desem forum insani forum evliligi forum ederim forum benim forum dogru forum ediyor forum internette forum binlerce forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum bilgilerinizi forum bedava forum olaylar forum magazin forum haberleri forum umuza forum gormek forum nucleus13 forum evlligi forum guncel forum evlilikle forum ilgili forum ataser forum oyuncu
Seo By aSii_GeNc