Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Cin görüntüsü...
tekstranger
14-12-2006, 17:04
Yer ispanya ava giden avcıların görüntüsü arkadaşlar tırsabilirsiniz şahsen ben tırstım ama izlemeye deger
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
Tekstranger
siyahinci_7_
15-12-2006, 22:55
hakkatten tırstım ama
Lord_Edena
16-12-2006, 00:46
fısmış beaa ama yinede saol :D
ya gerçekten üç harfli mi bu bana da gözüküyorlar arada bir ama insan tipinde bu beni fazla korkutmadı açıkçası
tekstranger
17-12-2006, 00:07
anlamadım 3 harfmi demişsinde ama cinler insan şeklinede bürünebilirMİŞ dudugum kadarıyla...
bunlar cınmı sımdı:) tuhaf.. hıc gormedığım ıcın bıse dıyemıcem..ama tırsmadım acıkcası..
Amy_Lee_Fan_Boy
17-12-2006, 01:01
O yerde gösterilen kanatlar bence FallenAngel'ın değil olsa olsa tavuğundur :)
pinscher
23-12-2006, 22:24
dato o hayaldir gerçekte cin vardır ama bize görünmez
StigmatA
18-06-2008, 10:40
cin vardır arkadaşlar kuran türkçe mealini okursanız görürsünüz ve hadislerde derki cin genelde insanlardan uzak harabe yerlerde yaşarlar. fakat insanlara musallat olma olayı vardır ifrit olarak adlandırılanların. biliyounuzdurki hz. süleymanın (yanlış hatırlıyo olabilirm peygarmber efendimizin ismini) kuşları ve cinleri vardı ona yardım eden. ama burdakiş resimde o insanda olabilir maymun falanda çünkü gece görüşü kamera ile çekilmiş. insanın gözleride hayvanın gözleride gece görüşü dürbününde parlak gözükür.
tüylerim diken diken oldu walla
Bu goruntunun gercek olmadigi kesin.
seyransalih
24-07-2008, 19:28
Başta Bek Bişey Anlamdım Ama Sonu Baya Gerdi
Keywords: Korku dolu Hikayeler & Efsaneler & Resimler ve Videolar..
DİKKAT! Video ve resimlerden etkilenebilirsiniz! Girmeden önce tekrar düşünün.. forum insan goruntusu tekstranger diken arkada olabilir cinler zleride korku gercek ifrit insanlardan olarak lanlar harabe musallat genelde arlar insanlara yerlerde fakat hadislerde 24dato hayaldir pinscher23 undur fallenangel stigmata18 40cin biliyounuzdurki okursan mealini kuran derki peygarmber ares11 goruntunun walla ylerim erdi11 olmadigi kesin anlamdim bisey 28basta seyransalih24 parlak hayvan bence ismini forum forum insan forum goruntusu forum tekstranger forum diken forum arkada forum olabilir forum cinler forum zleride forum korku forum gercek forum ifrit forum insanlardan forum olarak forum lanlar forum harabe forum musallat forum genelde forum arlar forum insanlara forum yerlerde forum fakat forum hadislerde forum 24dato forum hayaldir forum pinscher23 forum undur forum fallenangel forum stigmata18 forum 40cin forum biliyounuzdurki forum okursan forum mealini forum kuran forum derki forum peygarmber forum ares11 forum goruntunun forum walla forum ylerim forum erdi11 forum olmadigi forum kesin forum anlamdim forum bisey forum 28basta forum seyransalih24 forum parlak forum hayvan forum bence forum ismini
Seo By aSii_GeNc