Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Bırak beni
makber_gulu
08-12-2006, 22:19
İçimde öfkeler birikti
Patlamak üzere şuurum
Yenemedim gitti
Yine galip çıktı gururum
Kahpesin dünya
Yine rüzgarlara attın beni
Savurdun
Vurdun yerden yere
Ne varsa aldın elimden
Sus vurdun dudaklarıma
Neşemi, kederimi bile
İyi kötü çocukluğumu sokaklardan
Bırak beni umuda sarılayım
Bırak ki yaşayayım
Durmaz içim de bu deli öfke
Bırak beni
Keywords: forum birak vurdun savurdun yerden varsa attin dunya cikti gururum kahpesin aldin ruzgarlara elimden umuda sarilayim yasayayim durmaz sokaklardan cocuklugumu dudaklarima nesemi kederimi galip yenemedim internette binlerce insan paylasabilirsiniz bilgilerinizi bedava sevgi diger siirler umuza tiklayinorijinalini gormek patlamak uzere suurum telden birikti ofkeler makber gulu08 19icimde gitti forum forum birak forum vurdun forum savurdun forum yerden forum varsa forum attin forum dunya forum cikti forum gururum forum kahpesin forum aldin forum ruzgarlara forum elimden forum umuda forum sarilayim forum yasayayim forum durmaz forum sokaklardan forum cocuklugumu forum dudaklarima forum nesemi forum kederimi forum galip forum yenemedim forum internette forum binlerce forum insan forum paylasabilirsiniz forum bilgilerinizi forum bedava forum sevgi forum diger forum siirler forum umuza forum tiklayinorijinalini forum gormek forum patlamak forum uzere forum suurum forum telden forum birikti forum ofkeler forum makber forum gulu08 forum 19icimde forum gitti forum forum forum forum
Seo By aSii_GeNc