Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 Temmuz 2008
Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.
Bugünkü yorumdan kendime pek bi pay çıkaramadim :D
Keywords: forum gorme akliniz nucleus18 temmuz kanalize etmissiniz neyseki duygusal aklinizi baglamda enerjinizi olmus artik projede gozunuz hicbir alacak gormez butun olacak ergec huzuru aradiginiz bulacaksiniz 40bug kendime yorumdan bakin kaybetmemeye istediginiz karamadim cazibenizin farkina kontrolunuzu varacaksiniz gelismeler fikriniz tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz gormek 50kibirlisiniz ustun kendini insan binlerce alemi burclar umuza bedava internette forum forum gorme forum akliniz forum nucleus18 forum temmuz forum kanalize forum etmissiniz forum neyseki forum duygusal forum aklinizi forum baglamda forum enerjinizi forum olmus forum artik forum projede forum gozunuz forum hicbir forum alacak forum gormez forum butun forum olacak forum ergec forum huzuru forum aradiginiz forum bulacaksiniz forum 40bug forum kendime forum yorumdan forum bakin forum kaybetmemeye forum istediginiz forum karamadim forum cazibenizin forum farkina forum kontrolunuzu forum varacaksiniz forum gelismeler forum fikriniz forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum gormek forum 50kibirlisiniz forum ustun forum kendini forum insan forum binlerce forum alemi forum burclar forum umuza forum bedava forum internette
Seo By aSii_GeNc